Boenheter

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Vi har 3 store sjøhus på 105 m2, og 2 hytter på 48 m2. Alle har høy standard og er fullt utstyrte. Alle sjøhus har kjøkken/stue, bad, gang. I tillegg har sjøhus 1-3 vaskerom. Sjøhus 1 og 2 har 4 soverom med til sammen 7 senger. Sjøhus 3 har 5 soverom, med til sammen 10 senger. Hytte 4 og 5 har 2 soverom med plass til 4 personer. Alle leietakere har i tillegg adgang til to ekstra bad og toalett i servicebygget like ved. Her er det også vaskemaskin og tørketrommel. Alle sjøhus har gratis TV og internett (WiFi), og fullt utstyrt kjøkken. Alle sjøhus og hytter har i tillegg en stor terrasse som er perfekt for grillfest.

Sjøhus 1 og 2 (7 personer)

Sjøhus med høy standard og fjordutsikt. 2 etasjer:

1. etg: Yttergang og bod med stor fryser. Stue med sofa, bord og TV. Gratis WiFi. Kjøkken med oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, steke-topp, komfyr og mikrobølgeovn. Stort spisebord med plass til 7 personer. Pent fliselagt bad med toalett og dusj. 1 soverom med 2 enkeltsenger.

2. etg: Gang og 3 store soverom, der 2 soverom har fantastisk sjøutsikt. Alle soverom har 2 enkelt senger hver.

Sjøhus 3 (10 personer)

Sjøhus med høy standard og fjordutsikt. 2 etasjer:

1. etg: Yttergang og bod med stor fryser. Stue med sofa, bord og TV. Gratis WiFi. Kjøkken med oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, steke-topp, komfyr og mikrobølgeovn. Stort spisebord med plass til 10 personer. Pent fliselagt bad med toalett og dusj. 1 soverom med 2 enkelt senger.

2. etg: Gang og 4 store soverom, der 2 soverom har fantastisk sjøutsikt. Alle soverom har 2 senger hver.

Sjøhus 4 og 5 (4 personer)

De nyeste sjøhusene vi har, med høy standard og plass til 4 personer. Alt er på ett plan.

1. etg: Yttergang med stor fryser. Stue med sofa, bord og TV. Gratis WiFi. Kjøkken med oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, steke-topp, komfyr og mikrobølgeovn. Spisebord med plass til 4 personer. Pent fliselagt bad med toalett og dusj. 2 soverom med 2 senger hver.